VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Senioritoiminta

SENNUTOIMINTAA KAUDELLA 2020

Koronavirus toi meille kaikille ”inhottavan” riskin ja vaaranaiheen jopa mieluisaan golfharrastukseen.

Olemme sennuteamin kanssa miettineet kauden toimintaa ja mikäli tilanne palautuu normaaliksi niin seuraavat tapahtumat ovat suunnitelmissa.

SENIOREIDEN MESTARUUDESTA pelataan 24.-25.7.  Sarjat ovat NS50 ja NS65 sekä MS50 ja MS65.

1. pelipäivänä pelataan hcp lyöntipeli ja siitä parhaat palkitaan – päivän lyöntitulosten perusteella 2. päivälle pääsee miesten sarjoissa 18 parasta ja naisissa 9 parasta.  Seuran seniorimestaruuden ratkaisee kahden päivän yhteislyöntitulokset.

SENIOREIDEN REIKÄPELIMESTARUUDESTA on tarkoitus pelata kesäkuun alusta alkaen.  1. kierros pelataan 4 pelaajan lohkoina, jossa jokainen pelaa vastakkain.  Tästä alkusarjasta jatkoon menee 2 parasta/lohko ja tämän jälkeen jatketaan vanhaan malliin, eli pelin voittaja jatkaa.  Pelit pelataan 50 %:n tasoituksella pelaajan tarkasta slopesta.  Näin pelatessa kaikille osallistujille tulisi enemmän pelejä (vähintään 3/pelaaja).

AVOIN UNIKEKO OPEN pelataan maanantaina 27.7. kuten aiempinakin kertoina iltapäivällä klo 13 alkaen.  Sarjat NS55 ja MS55.

SEURAOTTELUT ovat perinteisesti Virvikiä vastaan Hirvihaarassa ja Porvoota vastaan Porvoossa. Näiden päivämääriin palataan tuonnempana.

Seuramme osallistuu myös perinteiseen Uudenmaan alueen senioreiden reikäpelisarjaan.  Alkusarja vastustajat ovat Tuusula, Kotojärvi ja Nurmijärvi.

Kenttävierailu on ajatuksissa tehdä heinä/elokuussa joko Kanava Golfiin Vääksyyn tai Hartola Golfiin.  Ajankohtaan palataan myöhemmin.

On ollut myös suunnitelmissa pelimatka syyskuussa jonnekin lähimaiden kentille (Latvia, Viro, Ahvenanmaa tms.)  Tähänkin palataan kesän aikana.  Niin tämän kuin muidenkin tapahtumien osalta kannattaa seurata seuran sivuja ja ilmoituksia.

Mikäli tilanne sallii ja elämä palautuu normaaliksi on tarkoitus järjestää myös talkoita eri teeman merkeissä kuukausittain kentällä.  Näihin toivotaan myös runsasta osanottoa.

Nyt kun pelikausi on saatu ennätys varhain käyntiin on meidän kaikkien noudatettava tarkoin annettuja ohjeita pelaamisesta ja huolehdittava kaikin keinoin hygieniasta.  Oikein mukavaa ja  turvallista pelikauden alkua  kaikille.

Sennuteam


Seppo Pöyry

p. 0440 454 146
seppopoyry(a)hotmail.com