VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Hirvihaaran Golfin opetustoiminta uudistuu

TIEDOTE

Hirvihaara Golfin opetustoiminta uudistuu

 

1.3.2020 alkaen Hirvihaara Golfin opetuksesta ja valmennuksesta vastaavat Jeah Golfin PGA Golf Professionals Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä apuopettajiensa kanssa.

 

Heini Haapala ja Ari Savolainen ovat vetäneet Jeah Golf golfkouluja Tuusulan Golfklubilla, Green Golf Malmilla ja Kullo Golfissa, joista viimeisin jää pois toiminnan laajentuessa Hirvihaaraan.

 

Heini Haapala on koulutukseltaan PGA Golf Professional, liikuntatieteen maisteri ja ammattivalmentaja. Heini aloitti golfopettajana 1999 ja toimi uran alkuvaiheessa kymmenen vuoden ajan tyttöjen ja naisten maajoukkuevalmentajana ennen siirtymistään täysin golfopetustoiminnan pariin. Heini kuuluu Suomen PGA:n hallitukseen ja toimii yhtenä vastuukouluttajista Suomen Goflliiton ja Suomen PGA:n golfopettajakoulutuksissa.

 

Ari Savolaisella on menestyksekäs ura amatööri- ja ammattilaisgolfissa. Hän pelasi Suomessa useissa maajoukkueissa ja opiskeli ja pelasi menestyksekkäästi ykkösrankatussa University of Florida:ssa. Vuonna 2003 Suomen ja Ruotsin Mestaruuksien jälkeen Ari siirtyi ammattilaiseksi ja pelasi mm. ensimmäisenä suomalaisena Aasian Tourilla täydellä pelioikeudella. Kokemusta ammattilaisgolfista tuli myöhemmin myös Euroopan ja Etelä-Amerikan toureilta. Loukkaantumisten myötä Ari siirtyi golfin opetus- ja valmennustoiminnan pariin. Ari on vastannut viime vuodet Tuusulan Golfklubin menestyksekkäästä juniortoiminnasta.

 

Hirvihaara golfissa Heini vastaa opetustoiminnan toteutumisesta ja Arin vastuulla on juniortoiminnan veto. Apuna opetuksissa ja valmennuksissa tulee olemaan kokenut ja pidetty golfopettaja, PGA Professional Bosse Backman. Osa Hirvihaaran jäsenistä on Heinille ja Arille tuttuja aiemmista opetuksista ja opetustoiminnan aloittaminen Hirvihaarassa tuntuukin siksi hyvin luontevalta. Golfkoulu tulee toimimaan nimellä Hirvihaara Golf School by Jeah Golf.

 

OPETUSTOIMINTA

Kesän opetustarjonta on nähtävissä osoitteessa: www.jeahgolf.com, josta löytyy lisäinfoa toiminnastamme. Sivuilla voit tilata uutiskirjeemme, josta kuulet opetuksistamme ensimmäisten joukossa. Varaukset opetuksiin tehdään sähköisesti osoitteessa: www.varaaheti.fi/jeahgolf

 

Odotamme tulevaa golfkautta mielenkiinnolla ja pääsemme aloittamaan toden teolla toukokuun alussa kun palaamme golfmatkoiltamme. Saimme kuitnekin mahdutettua yhden treenin Hirvihaaran jäsenille jo lähipäiville, jonne toivotamme halukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

 

Järjestämme JEAH! –talvitreenit sunnuntaina 8.3 Planmeca Areenalla kello 10-12. Treenien hinta on 60 € sisältäen lyöntipaikkamaksun. Treenit vetää Heini

Haapala ja Bosse Backman. Mukaan mahtuu enintään 12 pelaajaa ja treenit vedetään 6 henkilön ryhmissä. Varaa paikkasi treeneihin tästä: https://www.varaaheti.fi/jeahgolf/fi/hirvihaaragolfschool/treenit

 

 

Planmeca tulee olemaan täynnä Hirvihaaralaisia kun samana päivänä Ari Savolainen vetää myös juniorien ensimmäisen valmennustapahtuman kello 9-12. Tästä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin

Kategoriassa Ajankohtaista