VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Hirvihaaran Golfin toiminta koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana (17.4.)

Kenttä avattiin torstaina 9. huhtikuuta rajoitetulla toiminnalla. Kiitos kaikille erinomaisesta yhteistyöstä, tämän poikkeuksellisen tilanteen aikana. Pelaajien vastuullisen toiminnan ansiosta, voimme tehdä muutaman tarkennuksen ja korjauksen edelleen voimassa oleviin pelaamisen eritysohjeisiin.

  1. Siirrymme 7-8 minuutin lähtöväleihin lauantaista 18. päivä alkaen. Edelleen max. 2 hengen ryhmissä ja lähdöt 10 tiiltä.
  2. Golfkärryt käytössä lauantaista 18. päivä alkaen. Kärryn voi lunastaa ilmoittautumisen yhteydessä

ja palautus pukuhuoneen seinustalle merkittyyn paikkaan, jossa ne desinfioidaan henkilökunnan toimesta.

  1. Golfauton voi vuokrata vain henkilökohtaiseen käyttöön toukokuun loppuun asti. Auto on henkilökohtaisesti nimetty, sen noudon ja palautuksen hoitaa vuokraaja itse. Hinta 100 €.

Range on edelleen avoinna omatoimiseen harjoitteluun, sillä edellytyksellä, että jokainen noudattaa annettuja kehotuksia henkilöiden etäisyyksistä ja kokoontumisista. Harjoitusalueella käytetään vain omia mailoja ja vältetään koskettamasta palloihin käsin, mikäli tarvetta niin hanskat kädessä. Korit ovat poissa käytöstä, joten ota oma ämpäri tai pussi mukaasi. Palloautomaatti toimii 2 euron kolikolla (käytä hanskoja automaatilla). Pelioikeutetut, joilla on range-etu voivat käydä lataamassa rangenappia caddiemasterilla.

Toivomme, että toimistoasiat hoidettaisiin mahdollisuuksien mukaan joko sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelin 040 5103530, sähköposti toimisto@hirvihaarangolf.fi

Klubiravintola on suljettu 31.5.2020 asti. Myyntiä mukaan pienemmällä valikoimalla.

Opetus- ja kurssitoiminta pyritään aloittamaan toukokuun alussa.

Kenttää hoidetaan suunnitelman mukaisesti. Pyydämme, että töissä oleva henkilökunta saa tehdä rauhassa työnsä, näin varmistetaan meidän jokaisen terveys ja työkyky.

 

Toivomme että jokainen tuntee vastuunsa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Omilla toimillamme voimme vaikuttaa siihen, että saamme vielä nauttia golfista tulevana kesänä.

Erityisesti pyydämme kiinnittämään huomiota toimintaohjeisiin, koskien ulkomailta palanneiden (14 vrk karanteeni) ja yli 70-vuotiaiden ja muihin riskiryhmään kuuluvien osalta.

Nämä linjaukset ovat tehty määräysten ja tämänhetkisten tietojen pohjalta. Tiedotamme asiasta, mikäli nyt tehdyt linjaukset ja aikataulut muuttuvat.

Kärsivällisyyttä meille kaikille tässä niin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Hirvihaaran Golf Oy

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Ismo Piira

toimitus-/toiminnanjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista