VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Hirvihaaran Golfin toiminta koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana (24.4)

Kiitos kaikille erinomaisesta yhteistyöstä, tämän poikkeuksellisen tilanteen aikana. Pelaajien vastuullisen toiminnan ansiosta, voimme tehdä muutaman tarkennuksen ja korjauksen edelleen voimassa oleviin pelaamisen eritysohjeisiin.

 

  1. Pukuhuoneiden päädyssä olevat WC-tilat ovat pelaajien käytössä lauantaista 25.4 alkaen.
  2. Siirrymme perjantaina 1.5 palaamaan 4 hengen ryhmissä. Mikäli pelaaja haluaa rajata oman lähdön max. 2 pelaajaan, niin se on mahdollista hoitamalla varauksen suoraan caddiemasterilta.

Lähdöt 1.5 alkaen normaalisti 10 minuutin välein, edelleen 10 tiiltä.

  1. Golfkärryt edelleen käytössä. Peliryhmän kokojen kasvaessa 1.toukokuuta, saattaa puhdistetut kärryt päivän aikana loppua. Omien kärryjen käyttö edelleen suositeltavaa. Lainakärryn voi lunastaa ilmoittautumisen yhteydessä ja palautus pukuhuoneen seinustalle merkittyyn paikkaan, jossa ne desinfioidaan henkilökunnan toimesta.
  2. Golfautoja ei ole tällä hetkellä vuokrattavana. Määräaikaisesti auton vuokranneille on auto käytössä sopimuksen mukaan.

 

Range on edelleen avoinna omatoimiseen harjoitteluun, sillä edellytyksellä, että jokainen noudattaa annettuja kehotuksia henkilöiden etäisyyksistä ja kokoontumisista. Harjoitusalueella käytetään vain omia mailoja ja vältetään koskettamasta palloihin käsin, mikäli tarvetta niin hanskat kädessä. Korit ovat poissa käytöstä, joten ota oma ämpäri tai pussi mukaasi. Palloautomaatti toimii 2 euron kolikolla (käytä hanskoja automaatilla). Pelioikeutetut, joilla on range-etu voivat käydä lataamassa rangenappia caddiemasterilla.

Toivomme, että toimistoasiat hoidettaisiin mahdollisuuksien mukaan joko sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelin 040 5103530, sähköposti toimisto@hirvihaarangolf.fi

Klubiravintola on suljettu 31.5.2020 asti. Myyntiä mukaan pienemmällä valikoimalla.

Opetus- ja kurssitoiminta aloitetaan toukokuussa.

Kenttää hoidetaan suunnitelman mukaisesti. Pyydämme, että töissä oleva henkilökunta saa tehdä rauhassa työnsä, näin varmistetaan meidän jokaisen terveys ja työkyky.

Toivomme että jokainen tuntee ja tiedostaa vastuunsa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kärsivällisyyttä meille kaikille tässä niin poikkeuksellisessa tilanteessa.

 

 

Hirvihaaran Golf Oy

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Ismo Piira

toimitus-/toiminnanjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista