VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Hirvihaaran golfin toiminta koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana 7.5

Olemme yhteiskunnassa siirtymässä kohti asteittaista ohjeiden väljentämistä ja rajoitusten purkamista. Meidän toimintamme golfkentällä jatkuu jo aikaisemmin annettujen ohjeiden mukaisesti. Seuraava tämän hetken tietojen perusteella oleva isompi muutos toimintaamme tulee 1. kesäkuuta, jolloin saamme toivottavasti Klubiravintolan avattua ja 10 henkilön kokoontumisrajoitus siirtyy 50 henkeen.

Huomioitavaa:

1. Siirrymme perjantaina 8.5 pelaaman kenttää normaalisti. Aloitus 1 tiiltä, 10 minuutin lähtövälein. Klubin noutopiste palvelee 9 väylän jälkeen. Mikäli pelaaja haluaa rajata oman lähdön max. 2 pelaajaan, niin se on mahdollista hoitamalla varauksen suoraan caddiemasterilta.

2. Kilpailutoiminnan aloitamme kesäkuussa.

3. Koulutus- ja kurssitoiminta on aloitettu toukokuun alussa rajoitetuin ryhmin.

4. Pukuhuoneiden päädyssä olevat WC-tilat ovat pelaajien käytössä. Pukuhuoneet ja vesipisteet eivät ole käytössä.

5. Golfkärryjä voi lainata. Nouto ilmoittautumisen yhteydessä. Pyydämme kiinnittämään huomiota, että käytetyt kärryt palautetaan niille varattuun paikkaan. Omien kärryjen käyttö tai kantobägi on edelleen suositeltavin vaihtoehto.

6. Golfautoja ei ole tällä hetkellä vuokrattavana. Määräaikaisesti auton vuokranneille on auto käytössä sopimuksen mukaan.

7. Pyydämme pelaajia huolehtimaan vähintään omat roskat pois kenttäalueelta. Kiitos

Range on edelleen avoinna harvennetuin välein omatoimiseen harjoitteluun. Harjoitusalueella käytetään vain omia mailoja ja vältetään koskettamasta palloihin käsin, mikäli tarvetta niin hanskat kädessä. Korit ovat poissa käytöstä, joten ota oma ämpäri tai pussi mukaasi. Palloautomaatti toimii 2 euron kolikolla (käytä hanskoja automaatilla). Pelioikeutetut, joilla on range-etu voivat käydä lataamassa rangenappia caddiemasterilla.

Toivomme, että toimistoasiat hoidettaisiin mahdollisuuksien mukaan joko sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelin 040 5103530, sähköposti toimisto@hirvihaarangolf.fi

Pyydämme että töissä oleva henkilökunta saa tehdä rauhassa työnsä, näin varmistetaan meidän jokaisen terveys ja työkyky.

Uskomme että jokainen tuntee ja tiedostaa vastuunsa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Muistutamme että jokainen huolehtii annetuista ohjeista turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Kärsivällisyyttä meille kaikille tässä niin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Hirvihaaran Golf Oy

Hirvihaara Golf Mäntsälä ry

Ismo Piira

toimitus-/toiminnanjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista