Junioritoiminnan terveiset

Junioritoiminnan terveiset

Vuosi 2020 oli Covid-19 pandemiasta huolimatta golffin menestysvuosi. Golf osoitti etenkin sen, että laji on turvallinen harrastus. Tietenkin golf on myös joutunut sopeutumaan maailman tilanteeseen, mutta tarvitut muutokset ovat olleet suhteellisen helposti toteutettavissa.

Uusi valmennustoiminta antoi harjoitteluun lisää virtaa ja tämä näkyi vuoden aikana esimerkiksi vasojen kilpailuosallistumisissa. Vasat ovat kehittyneet huimasti eteenpäin viimeisen vuoden aikana. Haluankin kiittää Jeah Golf:n valmentajia ensiluokkaisesta vasojen valmennuksesta ja kaikkia valmennusta avustaneita ohjaajia. Vasojen ohjaajien koulutukseen on viime kauden jälkeen kiinnitetty erityistä huomiota; seuraohjaajatoiminnan perusteet -koulutuksessa on tällä hetkellä neljä ohjaajaa ja golfopettajakoulutuksessa yksi ohjaaja.

Talvikausi on ollut rajoitusten takia haasteellinen. Harjoitukset päästiin aloittamaan myöhään ja uudet rajoitukset saattavat vaikuttaa myös alkukevään harjoituksiin. Uusi harjoitushalli on kuitenkin mahdollistanut erittäin hyvät puitteet harjoittelemiselle ja olemme voineet harjoitella pelkästään kotikentällämme.

Tuleva kesäharjoituskausi pyritään aloittamaan huhti-toukokuussa ja tarkemmasta aloitusajankohdasta tiedoitetaan myöhemmin.

Vasoilla on nyt omat Instagram-sivut nimellä #hirvihaarangolfvasat, minne tullaan päivittämään mm. vasatoiminnan ajankohtaisia tietoja, tulevia tapahtumia ja kilpailumenestyksiä.

Hyvää alkanutta kevättä kaikille!

Terveisin,

Tomi Pund

Junioritoiminnan vastaava

Varapuheenjohtaja HiGM ry