VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Kenttämestarin terveiset

Kenttämestarin kevään terveiset

 

Keväiset tervehdykset kaikille 

 

Kausi 2018 on aluillaan ja moni teistä odottaa tulevaa kautta yhtä innokkaasti kuin allekirjoittanutkin.  Talvi alkaa olla selätetty ja aurinko alkaa jo pikkuhiljaa lämmittämään ja sulattamaan valkoista lumivaippaa.

 

Näin keväällä  on perinteisesti levitetty hiekkaa väylille sulamisen nopeuttamiseksi, ja koska viime keväänä levitettiin hiekka, niin tänä vuonna ei tule sulatushiekkaa väylille.

 

Heti kun vaan lumet on sulaneet ja kasvualusta griineillä, väylillä ja lyöntipaikoilla on sulaa, aloitetaan ilmastukset kaikille alueille.  Ja tällä kaudella keskitytään väylien ilmastukseen. Myös viheriöt holkitetaan uudestaan pienillä holkeilla, ja hiekoitetaan hyvän juuriston hapensaannin ja kasvuunlähdön edistämiseksi. Lyöntipaikoille tehdään tapitus samasta syystä.  Ilmastukset eivät häiritse pelaamista.

 

Bunkkereihin tulee tällä kaudella lisää hiekkaa, ja hiekkatehtaalta tulee henkilö ottamaan näytteet hiekasta lumien sulamisen jälkeen, että saadaan tasalaatuista jokaiseen bunkkeriin. 

 

Uusia naamoja tullaan näkemään muutamia tällä kaudella ja osa vanhoista kentänhoitajista jatkaa ja kehittää osaamistaan koulutuksen muodossa.

 

Vielä hetki niin päästään aloittamaan hulina 2018

 

Kenttämestarinne Satu Viitala

28.3.2018

Kategoriassa Ajankohtaista