VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Klubilla hyvä vauhti

Toukokuu on pelikelien puolesta hellinyt meitä golffareita tänä vuonna oikein kunnolla verrattuna viime vuoteen. Aurinkotunneissa kolkutellaan ennätyksiä, sateet eivät vaivaa ja lämpötila on pitkän talven jälkeen tervetullutta. Pelattujen kierrosten määrässä olemmekin tukevasti 16% edellä viime vuoden lukuja. Kierrosmäärien kasvaminen näkyy hyvänä kasvuna myös klubiravintolan ja pelitarvikkeiden myynnissä, joiden kasvukäyrät osoittavat ”koilliseen”.

 

Esittelimme kaudelle 2018 myös Aktiivipelaaja-mallin, joka on otettu jäsenistössä innostuneesti vastaan. Tätä kirjoitettaessa noin 10% jäsenistöstä, poislukien osakkeella pelaavat, on tarttunut pelaamisen ja jäsenyyden yhdistävään malliin. Toivottavasti luku vielä tästäkin kasvaa kauden edetessä, jotta saisimme aktivoitua uusia pelaajia hienoon harrastukseen.

 

Klubin uusi toukokuussa aloittanut Head Pro Mikko Valtonen on myös valmiina palvelemaan jäsenistöä. Mikolla on varmasti hyviä vinkkejä itse kunkin pelaamisen kehittämiseksi!

 

Toivottavasti nähdään kentällä pian. Hyvää kesän jatkoa toivoen,

 

Mikko

 

PS. Kentällä käynnistyvät kohta uusien WC-tilojen rakentaminen ja remontointi. Ne parantavat palveluamme hienosti ja tilojen valmistumista koetetaan aikatauluttaa niin, että pelaajille aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä.

 

Kategoriassa Puheenjohtajan palsta