VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Korona – uhka – mahdollisuus

Hyvät Hirvihaaran Golfin osakkaat ja seuran jäsenet

Kun Suomen hallitus asetti 16.3.2020 rajoitukset korona-pandemian johdosta, ei kukaan tiennyt, mihin se johtaa. Tiedettiin, että klubi täytyi pitää kiinni toukokuun loppuun asti ja että golfin ryhmien koko oli rajoitettu kahteen henkeen. Pelkäsimme tuolloin, että kevät tuottaa tuhansien eurojen tappiot. Kausityöntekijöiden palkkaaminen päätettiin siirtää kesäkuulle.

Toisin kävi. Odotuksiin nähden pelaajia oli paljon enemmän ja klubin henkilöstö oli kovilla. Keväästä selvittiin ”kuivin jaloin”. Siitä iso kiitos henkilökunnalle, joka joutui tekemään pitkää päivää. Kevään jälkeenkin korona on rajoittanut ihmisten elämää, mutta golf on selviytynyt siitä voittajana. Teemme tänä vuonna kaikkien aikojen ennätyksen kierrosten määrässä. Korona osoittautui meille mahdollisuudeksi.

Keväällä alkoi myös yhteistyö uuden pron tai oikeastaan kolmen pron kanssa. Vasoilla on ollut kahdet treenit viikossa ja myös aikuiset ovat hakeneet runsain joukoin pron oppia. Kiireinen kesä on osaltaan siirtänyt tiettyjä suunniteltuja projekteja. Mm. harjoitusalueelle kaavailtujen target-griinien rakentaminen on päätetty siirtää kauden jälkeen, jotta harjoitusaluetta ei tarvitse sulkea useiksi päiviksi, kun se on ollut aktiivisessa käytössä.

Muita tälle vuodelle päätettyjä asioita ovat nettisivujen uusiminen, jonka suunnittelu on alkanut ja se toteutetaan talven aikana sekä harjoitushallin täysremontti. Nykyisen hallin väliseinä puretaan, jolloin saadaan n. 150 m²:n tila harjoituskäyttöön.

Alustavan suunnitelman mukaan uuteen harjoitushalliin tulee kuusi lyöntipaikkaa ja n. 45 m²:n kokoinen puttigriini, jonka sivuille tulee chippiharjoittelumahdollisuus. Työt on tarkoitus aloittaa lokakuun puolella. Halli on tarkoitus saada käyttöön talvikauden aikana – ehkä jo tänä vuonna.

Hyvää syksyä toivottaen

Esa Kiuru

varapuheenjohtaja

Kategoriassa Hallituksen palsta