KUJT:n kisa Hirvihaarassa

KUJT:n kisa Hirvihaarassa

Maanantaina 7.6.2021 järjestettiin Keski-Uudenmaan Junnutourin toinen osakilpailu Hirvihaarassa. Järjestelyt menivät mainiosti – siitä kiitos klubille ja Janna Latvalle, joka organisoi touria. Kisan alla ja sen aikanakin kuultiin ukkosen jyrinää, mutta se ei onneksi tuonut sen isompia haasteita. Osallistujia neljässä sarjassa oli yhteensä 41, joista Hirvihaarasta 9.

Vapaaehtoisten voimin saatiin myös jokaiseen hcp 37-54 -sarjan ryhmään peliohjaajat. Kiitos siitä Christinalle, PR Mikolle, Mikko L:lle, Hanskille, Janille, Ollille ja Petrille. Allekirjoittanut kulki viimeisen ryhmän mukana ja oli ilo katsella mm. Elielin (6 v) hienoja lyöntejä.

Poikien hcp 20-36 -sarjan voitto tuli ylivoimaisella 6 pisteen erolla Hirvihaaran Tuomas Örnille. Onnittelut Tuomakselle. Toinen oli Bruno Stude (KGV) ja kolmas Rafael Sankari (HGK). Poikien hcp 37-54 -sarjan voittaja oli Aaron Peltomäki (NGK), toinen Joonatan Koivisto (NGK) ja kolmas Hirvihaaran Manu Leppäkangas. Onnittelut myös Manulle.

Tyttöjen sarjoissa hcp 20-36 -sarjassa oli vain kaksi osallistujaa ja voitto meni Kytäjä Golfin Oona Nousiaiselle. Toinen oli Minttu Santala (HIFK). Tyttöjen hcp 20-36 -sarjan voittaja oli Stella Tikkanen myös Kytäjä Golfista. Toinen oli Jenni Latva (NGK) ja kolmas Juuli-Olivia Tuomala (KyG).

Esa Kiuru

puheenjohtaja

Hirvihaara Golf Mäntsälä r