VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Opetustoiminta

Hirvihaara Golfin opetustoiminnasta vastaa Jeah Golf. PGA Professionals Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä apuvalmentajiensa kanssa tarjoavat opetusta eri tasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajaan.

Lisää opetustoiminnasta ja –tarjonnasta voit lukea osoitteessa: www.jeahgolf.com / www.varaaheti.fi/jeahgolf/hirvihaaragolfschool

HEINI HAAPALA on opettanut ja valmentanut golfia yli 20 vuotta. PGA:n (Professional Golfers’ Association) jäseneksi Heini hyväksyttiin vuonna 2000 ja on koulutukseltaa liikunnanopettaja (LitM) ja ammattivalmentaja (VEAT). Heini toimi useita vuosia naisten maajoukkuevalmentajna ja viimeisimmät vuodet on vastannut JEAH Golfkoulujen toiminnasta. Golflehdestä voit lukea Heinin Golfkoulu opetussarjaa ja lisää Heinin ajatuksia golfista voi lukea Heinin Golfblogista Jeah Golfin nettisivuilta.
ARI SAVOLAINEN menestyi amatööripelaajana voittaen mm. Suomen ja Ruotsin Mestaruuden. Golfammattilaisena hän pelasi useita vuosia Euroopan, Aasian ja Etelä-Amerikan toureilla. Ammattilaisuransa jälkeen hän on vastannut Jeah Golfin kilpavalmennustoiminnasta golfopetusten ohessa.
BOSSE BACKMANN on Suomen PGA:n jäsen, ammattivalmentaja ja TPI certified Instructor (Titleist Performance Institute). Hän on opettanut ja valmentanut golfia vuodesta 1998 menestyneesti ja hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet useita SM-mitaleja Bossen valmentajauran aikana.

Heini Haapala
040 083 9962
heini@tgk.fi

Ari Savolainen
040 535 0066
ari@tgk.fi