Opetustoiminta

Hirvihaara Golfin opetustoiminnasta vastaa Jeah Golf. PGA Professionals Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä apuvalmentajiensa kanssa tarjoavat opetusta eri tasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajaan.

Lisää opetustoiminnasta ja –tarjonnasta voit lukea osoitteessa: www.jeahgolf.com / www.varaaheti.fi/jeahgolf/hirvihaaragolfschool

 

HEINI HAAPALA on opettanut ja valmentanut golfia yli 20 vuotta. PGA:n (Professional Golfers’ Association) jäseneksi Heini hyväksyttiin vuonna 2000 ja on koulutukseltaan liikunnanopettaja (LitM) ja ammattivalmentaja (VEAT). Heini toimi useita vuosia naisten maajoukkuevalmentajana ja viimeisimmät vuodet on vastannut JEAH Golfkoulujen toiminnasta. Golflehdestä voit lukea Heinin Golfkoulu opetussarjaa ja lisää Heinin ajatuksia golfista voi lukea Heinin Golfblogista Jeah Golfin nettisivuilta.

 

ARI SAVOLAINEN menestyi amatööripelaajana voittaen mm. Suomen ja Ruotsin Mestaruuden. Golfammattilaisena hän pelasi useita vuosia Euroopan, Aasian ja Etelä-Amerikan toureilla. Ammattilaisuransa jälkeen hän on vastannut Jeah Golfin kilpavalmennustoiminnasta golfopetusten ohessa.

 

Heini Haapala
040 083 9962

Ari Savolainen
040 535 0066

www.jeahgolf.com