Pelimatka Portugaliin 4.-11.11.2022

Pelimatka Portugaliin 4.-11.11.2022

Hirvihaaran Golf aloittaa Klubimatkojen järjestämisen, pienen tauon jälkeen. Tarkoituksena on tarjota keväällä ja syksyllä pelimatka yhdessä Golfpassin kanssa suunniteltuun kohteeseen. Matkalla mukana aina Hirvihaaran ”oma” matkanvetäjä. Hirvihaaran klubimatkalle on tervetulleita kaikki, joten voit pyytää myös ystäviäsi mukaan.

Ohessa liitteenä on esite Hirvihaaran Golfin klubimatkasta Portugaliin 4.-11.11.2022. -> PDF: Hirvihaaran klubimatka Quinta da Marinha 4.-11.11.2022_

 

Paikkoja matkalle on varattu 20. Varauksia otetaan vastaan tietenkin mahdollisimman pian. Tällä hetkellä matka on myynnissä myös yleisesti Golfpassilla,Mutta jos näyttää siltä, että Hirvihaarasta tulee 20 varausta, niin sitten pidetään vain Hirvihaaran Klubimatkana.

Ilmoittautumiset voi tehdä joko matkanjohtajalle (syksyn matkalla Virve), tai sitten suoraan Golfpassille.

Matkan varauksen yhteydessä ilmoitettava:

– matkalle lähtijöiden nimet kuten ne ovat passissa (ensimmäinen etunimi ja sukunimi)

– syntymäajat

– tasoitustiedot

– osoitteet

– puhelinnumeron, josta teidät tavoittaa sekä ennen matkaa, että matkan aikana.

–  sähköpostiosoitteen, johon vahvistukset ja maksutiedot tulee lähettää

sekä tiedon tarjouksessa esitetyistä mahdollisista lisämaksullisista palveluista.

Tämän matkan voi myös varata Golfpassin nettikaupan kautta.https://golfpassi.fi/pelimatkat/portugali/quinta-da-marinha-4-11-2022/

  • sivun alaosasta klikkaamalla VARAA TÄMÄ MATKA

Varauksen yhteydessä asiakas maksaa ennakkovarausmaksun 300€  ja loppumaksu on 45 vrk ennen matkan alkua eli noin 24.9.2022.Asiakkaalla on hyvä olla jo varaushetkellä voimassa oleva matkavakuutus sairauden tai tapaturman varalle.Jos esim. korona äityy vielä niin kovaksi (lentoja ei lennetä, maat ovat suljettu jne.), niin matka perutaan Golfpassin toimesta ja tuolloin asiakas saa aina rahat takaisin täysimääräisesti. Jos itse sairastuu juuri ennen lähtöä, niin tuolloin korvaus haetaan matkavakuutuksesta.