Puheenjohtajan tervehdys 9/2022

Puheenjohtajan tervehdys 9/2022

Hirvihaaran Golf kausi 9/2022 

Hirvihaarassa on pelattua tällä kaudella golfia 7.5.2022 alkaen. Tämä oli myöhäisin ajankohta historiassamme.

Talven ja kevään lumitilanne aiheutti meille haastavan lähdön kauteen, mutta kenttähenkilökunta teki loistavaa kovasti töitä kauden aikana.

Tällä hetkellä kenttä on hyvässä kunnossa ja erityisesti greenit ovat huippuluokkaa. Kiitos kenttähenkilökunnalle, olette tehneet kovasti töitä tilanteen eteen!

 

Kentän kehitystoimet 2022

Tänä vuonna olemme kehittäneet kenttää seuraavilla osa-alueilla:

 • Hankimme uudet Rangepallot
 • Väylän 4 avauspaikka uusittu
 • Väylän 5 laajennus
 • Ladon maalaus (Iso Kiitos talkooporukalle!)

 

Pelaaminen ja talous

Hirvihaarassa on 25.9. mennessä pelattu hieman yli 20.000 kierrosta (vs. 2021: 23.000 kierrosta / 2021:24.000 kierrosta).

Kierrosmäärä on hyvä, koska kausi alkoi 3-4 viikko myöhemmin kuin kahtena edellisenä vuotena. Tavoitteenamme on päästä 27-28.000 kierrokseen tänä vuonna.

Vieraspelaajien määrä on ollut ilahduttavan korkea, Green fee pelaaminen lyö jatkuvasti ennätyksiä. Vieraspelaajien määrän kasvu johtuu asiakaspalautteen perusteella kenttämme hyvästä kunnosta, mielenkiintoisuudesta ja sijainnista.

Saamme paljon hyvää palautetta kentän hyvästä tunnelmasta: klubi, kenttä, pelaajat, henkilökunta – tämä on Hirvihaaraa parhaimmillaan.

Yhtiömme liikevaihto on 25.9. lähes viime vuoden tasolla. Myöhästyneestä kauden aloituksesta ja tätä kautta hieman laskeneista kierrosmääristä huolimatta olemme liikevaihdossa lähes viime vuoden tasolla.

Eroa on vain 5 % kun kierrosmäärissä ero on 13 %. Tämä tarkoittaa, että Klubin tarjonta ja myynti on vetänyt suhteessa paremmin kuin aikaisemmin. Kiitos Klubi- ja keittiöhenkilökunnalle, loistavaa palvelua ja tunnelmaa!

 

Kehitysaskeleet tästä eteenpäin

 

Kenttäkatselmus

Teimme perinteisen kenttäkatselmuksen elokuussa. Kenttäkatselmukseen osallistui osakkaita ja pelaajia, jotka edustivat osakkaita ja pelaajia laajalla otannalla.

Tämä palaute antaa meille hyvän näkemyksen mitä asioita kentällä pitää parantaa ja kehittää.

Yleisesti palaute oli se, että mitään isoja remontteja ei ole tarpeen tehdä, mutta pieniä parannushankkeita tarvitaan, jotta olosuhteet kehittyvät eteenpäin.

Tulemme tekemään näistä suunnitelman 10/2022 aikana ja julkaisemme sen loppuvuodesta.

 

Pelaajakysely

Teemme osakkaille ja jäsenille kyselyn, jossa keräämme palautetta toiminnastamme. Kysely lähetetään osakkaille ja jäsenille viikolla 39. Vastatkaa aktiivisesti ja antakaa suoraa ja kehittävää palautetta meille.

Osakasedut

Hirvihaaran golfosakkeen omistaminen on riskitön vaihtoehto pelata golfia edullisesti. Osakkeesta pääsee hallitusti eroon, jos näin haluaa joskus tehdä. Osake tarjoaa paljon lisäetuja:

 • Viiden kentän kuukausipelioikeus
 • Kultakortti 165 € (24 kenttää x 7 pelikertaa)
 • Rangepallot veloituksetta
 • Harjoitushallin vapaakäyttö
 • Golfauto -50%
 • Kilpailumaksuihin alennus
 • Peliaikoihin varausetu
 • Edut perheen lapsille  mm. osakas juniorin ilmainen pelioikeus.  – Koko perhe harrastaa edullisesti!
 • Paljon muutakin

Tänä vuonna olemme myyneet osakkeita enemmän kuin moneen vuoteen, eli osakaspelaaminen koetaan kiinnostavaksi ja houkuttelevaksi.

Osakkeenomistajille on järjestetty tapahtumia, joiden suosio on ollut erinomainen. Esimerkiksi lauantaina 1.10. on osakas scramble, joka varattiin loppuun hetkessä.

Kisan jälkeen on kaikille tarjolla hyvää ruokaa ja juomaa – ja varmasti laatu seuraa. Parasta golfissa onkin yhteisöllisyys ja ystävät, tätä on meidän vahvuutemme Hirvihaarassa.

 

Kausi 2022 jatkuu

Golfkautta on vielä jäljellä ja ilmat suosivat meitä Hirvihaaran golfaajia. Pidetään hauskaa ja nautitaan kaudesta loppuun saakka täysillä, nyt voi tyhjentää bägin lopuistakin palloista sekä klubin juomista ja muista antimista 😊

Minulle parasta tässä kaudessa on ollut se, että olen saanut pelata todella monen uuden pelaajan kanssa Hirvihaarassa ja parantaa maailmaa siinä samalla. Kiitos teille kaikille hyvistä peleistä, tarinoista ja turinoista!

Terveisin,

Hallituksen puheenjohtaja Juri Ruohola