VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Senioreiden kilpailutuloksia

HIRVIHAARAN SENIOREIDEN KILPAILU MENESTYSTÄ KAUDEN PUOLIVÄLISSÄ

 

Seniorit ovat jatkaneet edellisvuoden tapaan menestyksekkäitä kisoja alueen ja valtakunnallisten tourin kisoissa. Mervi Sillanpää voitti N60 tourin osakilpailun Gumbölessä ja johtaa ennen viimeistä kilpailua koko touria. Samoin Varpu Laisi voitti N70 tourkilpailun Gumbölessä ollen yhteispisteissä 11. N60 tourin yhteispisteissä Mirja Vuori on 12. ja Marjo Klen 24.

 

Aluetourilla Kirsti Ahlroos johtaa kahden kisan jälkeen ylivoimaisesti N50 sarjaa ja Tuija Nuutinen on 3. N65 sarjassa Mirja Vuori on 9. Miesten puolella M50 sarjassa Jari Nuutinen on 3. ja M65 sarjassa Seppo Pöyry on 2. ennen Nevaksen viimeisiä osakilpailuja.

 

Senioreiden valtakunnallisella tourilla on ollut aiempia vuosia enemmän Hirvihaaralaisia mukana, mutta aivan kärkisijat ovat toistaiseksi kiertäneet, joitakin 10 sakkiin sijoituksia toki on ja nekin ovat hyviä ja maininnan arvoisia. Jäljellä on vielä ainakin M60 SM-kisat Hartolassa joihin toivoisin joukkuetta (= 3 miespalaajaa) seurasta, meillä olisi hyvät mahdollisuudet yltää menestykseen myös joukkuekisassa. Myös kaikilla muilla ikäluokilla on vielä vähintään 1 osakilpailu jäljellä.

 

Uudenmaan alueen reikäpelisarjassa HiGM voitti alkusarjassa Nevaksen, Vihdin ja Kytäjän päästen alueella 8 joukkoon. Puolivälierän kaksoisottelussa Peuramaa osoittautui liian kovaksi vastukseksi tiputtaen meidät mitalipeleistä 8-4 voitolla – ottelu ratkesi Peuramaan ylivoimaan heidän kotikentällään.

 

Terveisin Seppo Pöyry

Kategoriassa Ajankohtaista