VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Seniorikuulumisia

27.6.2017  SENIORI KUULUMISIA

Kesä on päässyt hyvään vauhtiin – ilmat eivät vain tunnu suosivan ja lämpimät kelit odottavat meitä golffareita.  Hirvihaaran seniorit  ovat saaneet pelattua UAS:N reikäpelien alkusarjan kärsimättä tappiota.       

Nevas Golf kaatui sateisessa säässä Nevaksessa 4-2, Kytäjä kotona Hirvihaarassa selkeästi 5-1 ja Vihti Golfin kanssa taisteltiin Vihdissä tasapeli 3-3.  Nyt odotellaan vain muiden pelituloksia ja toivotaan, että saadut 12 pistettä riittävät 8 parhaan joukkoon.  Joukkueessa pelasivat: Anja Loven, Päivi Heimonen, Ari Hagren, Hannu Koskikallio, Erkki Purolinna ja Seppo Pöyry – kiitokset pelaajille hienoista tuloksista.

Muistutan tulevista senioritapahtumista.  22.7. on pelimatka Eke Golfiin, jonne on vielä muutama paikka vapaana – ilmoittautumiset pikaisesti caddiemasterille.  Seura maksaa yhteiskyydin ja ruuan, green fee 35 € jää jokaisen omakustannukseksi.  27.7. on perinteinen ENCO Unikeonpäivä Open, jossa sarjat niin nais- kuin miessenioreille ja 3.8. pelataan seuraan seniorimestaruuksista.  Lisäksi on seuraottelut Porvoota ja VIrvikiä vastaan, joista ilmoitellaan jahka päivät selviää.  Nähtäväksi jää saadaanko Pickalaa vastaan ottelu aikaiseksi 5.7. (tällä hetkellä ei ilmoittautuneita kummastakaan seurasta).

Rohkeasti vaan mukaan tapahtumiin !

Terv.  Seppo Pöyry

Kategoriassa Ajankohtaista