VANHA SOUKKIONTIE 945, 04680 HIRVIHAARA 0400 212 331

Uudesta yhtiöjärjestyksestä

Hyvä Hirvihaaran Golf Oy:n osakas.

Sivuiltamme löytyy nyt yhtiömme yhtiöjärjestyksen muutos sellaisena, kuin sen hyväksyimme ylimääräisessä yhtiökokouksessa 8.8.2019 Klubilla. Patentti- ja rekisterihallitukselta ei myöskään tullut enää jatkokysymyksiä, joten muutoksen rekisteröinti tapahtui nopeasti. Käyttäkää hyvä hetki aikaa koko paperin lukemiseen.

Yhtiöjärjestyksen muutoksen myötä siirrymme omistajina uuteen riskittömämpään osakkeen omistamisen aikakauteen. Tällä yksimielisesti tehdyllä ja toivotulla muutoksella halutaan erityisesti vastata golfin pelaamisen, osakkeen omistamisen ja osakkeenomistajien haluaman lisääntyvän joustavuuden tarpeisiin.

Yhtiön kannalta muutos ei ole täysin riskitön, mutta antaa sille aikaa ja kohtuullisen mahdollisuuden vastata arvion mukaan laskevien hoito- ja rahoitusvastikkeiden tuomaan paineeseen tulevaisuudessa muita tulolähteitä kasvattamalla. Ensi keväästä lähtien ravintolan, pro-shopin, yhteistyösopimusten ja muiden tuottojen merkitys korostuu entisestään, kuten myös kustannusten hyvän hallinnan.

Osakkeen omistaminen ja sen pelioikeudella pelaaminen on nyt monipuolisempaa ja houkuttelevampaa kuin koskaan ennen: Viiden kentän pelioikeus, Kultakortti-mahdollisuus, lähtöaikojen aikainen varaaminen, alaikäisen ilmainen pelioikeus, ilmainen range ja muut osakkeen omistamiseen liittyvät edut ovat huomattavat. Ja kun mielessä pitää uuden mahdollisuuden osakkeesta luopumiseen ja toivotun jälkimarkkinan syntymisen, voi harrastusta jatkaa hyvin mielin hamaan tulevaan. Tässä kohtaa näen myös hyvän mahdollisuuden vastikkeettomien osakkeiden myymiseen ja aktivointiin. Kuka onkaan se ensimmäinen, joka tuo yhtiölle uuden osakkaan?

Erityisesti tahdon vielä kiittää hallituksen vpj Esa Kiurua hyvästä työstä muutoksen tekemisessä ja hyväksyttämisessä.

Osakkeisiin ja yhtiöjärjestystä koskeviin tiedusteluihin ja kysymyksiin vastaa nopeiten yhtiön toimitusjohtaja Ismo Piira.

 

Hyvää loppukautta toivoen,

 

Mikko Häikiö

Hallituksen puheenjohtaja

Kategoriassa Hallituksen palsta