Kenttämestarin terveiset

Kevät tekee tuloaan, ja kentällä onkin jo täysi tohina päällä.

Talvi on ollut suhteellisen haastava muuttuvien lämpötilojen takia. Alkuvuoden lämpöjakso, ja runsaat sateet läpäisivät lumikerroksen, ja viheriöille oli kerinnyt muodostumaan jääkerros. Maaliskuun alussa tapitimme jäät rikki viheriöiltä, jotta kaasut pääsevät pois, ja ilma pääsee sisään. Viheriöiden talvehtimista ei pysty vielä arvioimaan ennen kuin ne ovat täysin sulaneet. Nyt toivotaan että tulisi lämpöä ja vesisateita, jotta viheriöt sulaisi nopeammin puhtaiksi.

Viime viikolla aloitimme muutaman bunkkerin remontoinnin.

* 3 väylän pieni bunkkeri täytettiin. Isosta bunkkerista vanhat hiekat poistettiin, sekä reunat kantattiin. Kaatoja lisättiin salaojaa kohti, jotta jatkossa saadaan vesi menemään oikeaan paikkaan. Salaojaputket putsattiin, ja lisättiin uutta salaojasoraa. Lopuksi bunkkeriin lisättiin uutta hiekkaa.


* 4 väylän bunkkerista salaojitus korjattiin, ja näin ollen vesi ei enää jää seisomaan bunkkerin etuosaan. Sekä bunkkeriin lisättiin uutta hiekkaa.


* 16 väylän keskimmäisen bunkkerin etuosa tasoitettiin samaan tasoon väylän kanssa, jotta bunkkeri näkyisi selvemmin väylälle. Lammen puolimmainen pieni bunkkeri täytettiin.


Kauden aikana kanttaamme muiden bunkkereiden reunoja, ja lisäämme uutta hiekkaa.


Hyvää kevättä. Toivottavasti näemme kentällä pian!

-Kenttämestari Tia Halttu