Osakkeet

Meillä on tällä hetkellä käynnissä osakeanti 1.4. - 31.1.2025 - Kampanjaetuna Kultakortti kaupan päälle kaudelle 2024 *kultakorttiehtojen mukaisesti!

Hirvihaaran Golf Oy:n osakkeita on merkitty 311 kappaletta, osakaspelioikeuksia 415 kappaletta. Pelioikeuksia on yhtiöjärjestyksen mukaisesti rajallinen määrä (900 kpl), nyt myynnissä olevat osakkeet ovat Hirvihaaran Golf Oy:n A-, B-, C- ja F-osakkeita.

A-osake, hinta 500 €
On yhden nimetyn pelioikeuden osake. Osakkeen omistajalla on mahdollisuus vaihtaa pelioikeus 25 pelin sarjakorttiin (=pelipassi) tai jakaa kahteen 10 ja 15 pelin sarjakorttiin.
Osakkeella on yksi äänioikeus.

B-osake, hinta 1 000 €
On kahden nimetyn pelioikeuden osake. Osakkeen omistajalla on mahdollisuus vaihtaa toinen tai molemmat pelioikeus/ pelioikeudet 25 pelin sarjakorttiin (=pelipassi) tai jakaa kahteen 10 ja 15 pelin sarjakorttiin.
Osakkeella on kaksi äänioikeutta.

C-osake, hinta 2 000 €
Oikeuttaa neljään nimeämättömään pelioikeuteen. Osake on erinomainen esimerkiksi yritykselle, jonka henkilökunta ja yhteistyökumppanit harrastavat golfia.
Osakkeella on yksi äänioikeus.

F-osake, hinta 500 €
On yhden nimetyn pelioikeuden osake. Osakkeella vapaasti pelaaminen rajattu ma – pe arkipäiviin. Osakkeen omistajalla on mahdollisuus vaihtaa pelioikeus 25 pelin sarjakorttiin (=pelipassi) tai jakaa kahteen 10 ja 15 pelin sarjakorttiin. Osakkeen vastikevelvollisuus 50% A-osakkeen hoitovastikkeesta.
Osakkeella on yksi äänioikeus.


Hirvihaaran Golfin osakkeilla on lunastusturva takaisin yhtiölle, lue ja tutustu yhtiöjärjestykseen.


HUOM!
Yhtiöltä annista hankitusta osakkeesta ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa (1.6 %).
Jokaiseen pelioikeuteen kohdistuu hoito- ja rahoitusvastike. Vastikkeen määrästä päätetään vuosittain yhtiökokouksessa.
Osakkeen voi hankkia myös osaketta kauppaavalta osakkeenomistajalta. Tällöin on hyvä varmistaa yhtiöltä kyseisen osakkeen omistaja, ja että osakkeeseen ei kohdistu hoitamattomia velvoitteita. Yhtiölle tarvitsee toimittaa kaupasta kopiot kauppakirjasta ja maksetusta varainsiirtoverosta. Osakekirjaan siirretään kohtaan myyjä laittaa allekirjoituksen ja nimen selvennyksen. Merkitty osakasrekisteriin kohtaan yhtiö tekee omat merkinnät.

Lisätietoja ja osakkeiden myynti:
Hirvihaaran Golf Oy
Toimitusjohtaja
Erkka Ravi
0400 590743, erkka.ravi@hirvihaarangolf.fi

Osakasedut kaudella 2024:

 • Viiden kentän kuukausipelioikeus. Kentät ovat HyviGolf, Nurmijärvi Golf, Tawast Golf, Lahden Golf ja Tuusulan Golfklubi. Vierailukenttä vaihtuu kuukausittain
 • Kultakortti 175€ – Nimetyn pelioikeuden omaavalla osakkaalla pelioikeus kultakorttikentillä. Tutustu: Kultakortti – Hirvihaaran Golf
 • Osakkaan vieraan green fee 30€ / 40€ – 18 reikää, mahdollisuus vain nimetyn pelioikeuden omaavalle osakkaalle, max. 3 + osakas/päivä
 • Rangepallot veloituksetta koko kauden
 • Harjoitushallin vapaa käyttöoikeus nimetyn pelioikeuden omaavalla osakkaalla
 • Vapaa junioripelioikeus – Pelioikeus koko kaudeksi. Vuonna 2003 syntyneet ja nuoremmat lapset ja lapsenlapset
 • Hinnastoedut osakkaalle mm. – Golfauton vuokra 25€ / Bägivaraston vuokra -50%.
 • Vaihtuvat edut ravintolatuotteissa ja Pro Shopissa
 • Edullisin kilpailumaksu avoimissa kilpailuissa
 • Peliaikoja varatessa osakkaalla peliajan varausetu 14 vrk etukäteen (vuokrapelioikeudella 7 vrk ja vierailla 3 vrk etukäteen)
 • Viikonloppuisin vain osakkaille ennakkoonvarattuja lähtöjä (tasatuntien lähdöt). Ajat varattavissa osakkaille 15 tuntia etukäteen, tyhjät paikat ja ajat vapautuvat muille varattavaksi 2 tuntia ennen lähtöaikaa.


Osakkeenomistajana, omalla pelioikeudella pelaavana, saat jatkossakin parhaimmat edut ja lisäarvon.