Golfopettajat

Heini Haapala

on opettanut ja valmentanut golfia yli 20 vuotta. PGA:n (Professional Golfers’ Association) jäseneksi Heini hyväksyttiin vuonna 2000 ja on koulutukseltaan liikunnanopettaja (LitM) ja ammattivalmentaja (VEAT). Heini toimi useita vuosia naisten maajoukkuevalmentajana ja viimeisimmät vuodet on vastannut JEAH Golfkoulujen toiminnasta. Golflehdestä voit lukea Heinin Golfkoulu opetussarjaa ja lisää Heinin ajatuksia golfista voi lukea Heinin Golfblogista Jeah Golfin nettisivuilta.


Ari Savolainen

menestyi amatööripelaajana voittaen mm. Suomen ja Ruotsin Mestaruuden. Golfammattilaisena hän pelasi useita vuosia Euroopan, Aasian ja Etelä-Amerikan toureilla. Ammattilaisuransa jälkeen hän on vastannut Jeah Golfin kilpavalmennustoiminnasta golfopetusten ohessa.


Tomi Pund

on harrastanut golfia yli 30 vuotta klubipelaajana ja pelaamisen lisäksi hän on toiminut eri golfkentillä kentänhoitajana ja asiakaspalvelutehtävissä. Nykyisin Tomi opiskelee golfopettajaksi ja pyrkii saamaan PGA:n kokelasjäsenyyden lähitulevaisuudessa. Tomi on toiminut ohjaajana ja apuopettajana Ari Savolaisen alaisuudessa Hirvihaaran golfkentällä vuodesta 2020, jossa antaa opetuksia myös tulevina vuosina.​​​​​​​