Tiia maailmalla - 01/2024

Hirvihaaran Golfin Tiia Koivisto kiertää maailmalla Ladies European Touria, ja päivittää matkan varrelta kuulumisia. Tiian kuulumisia jaamme luettavaksi tässä "Tiia maailmalla"-juttusarjassa kauden aikana.


Kausi LET:llä on jo täydessä tohinassa, ja itsellä nyt alla kaksi kilpailua.

Talvi on treenattu todella kovaa ja muutamalla ulkomaan leirillä ennen kauden alkua pääsin lyömään kunnolla ruoholta. Ennen kauden ensimmäistä kilpailua, Keniassa, vietin viikon Espanjassa ja puolitoista viikkoa Dubaissa.

Kauden ensimmäinen kisa Keniassa ei sujunut aivan odotusten mukaisesti. Harjoittelut olivat sujuneet hyvin ja lähdin kilpailuun ehkä liian suurin odotuksin. Edellisestä LETin kisasta oli myös vierähtänyt kolme kuukautta, joten isompaa jännitystä oli havaittavissa. Sorruin isoihin virheisiin, ja jäin cutista kolmen lyönnin päähän.

Seuraavassa koitoksessa Marokossa olin selvästi edellistä viisaampi, en asettanut pelille turhia odotuksia ja otin ensimmäisen top 15-sijoitukseni vähään aikaan jaetulla 13.sijalla. Hieman terävämmällä puttipelillä olisi ollut saumoja kovempaankin sijoitukseen. Kausi on kuitenkin alussa, ja uskon lähipelinkin tulevan samalle tasolle lyömisen kanssa kun kauden edetessä pääsee viettämään enemmän aikaa ruoholla. Tuntuu että monella pohjoismaalaisella on kauden alussa sama ongelma kun joudumme pitkälti sisätiloissa harjoittelemaan.

Seuraavaksi onkin aika lentää rapakon taakse Floridaan, jossa kisaamme Tampassa Aramcon kisassa 8.-10.3.!

Golfterveisin, Tiia


Jos haluat tukea Tiiaa ja Tiian matkaa golfammattilaisena, ota yhteyttä:

Mirka Markkula, mirka@corkhillmanagement.com


Tiian matkaa pääset tukemaan myös Tiian tukikisassa, joka pelataan Hirvihaarassa pe 16.8.