Tiia maailmalla - 02/2024

Hirvihaaran Golfin Tiia Koivisto kiertää maailmalla Ladies European Touria, ja päivittää matkan varrelta kuulumisia. Tiian kuulumisia jaamme luettavaksi tässä "Tiia maailmalla"-juttusarjassa kauden aikana.


Onnistuneen kisan lisäksi sain muitakin tuliaisia Marokosta, nimittäin aina yhtä mahtavan vatsataudin! Viikko Suomessa meni siis pitkälti lepäillessä ennen Tampan kilpailua.

Olo ei ollut vielä kisaviikollakaan mahtavin, eikä aikaeroväsymys ja kuumuus helpottaneet tilannetta. Yleisesti peli oli ihan hyvää ja tuntuu että kovemmat tulokset eivät ole kaukana. Pieni väsymys ja kylmä putteri eivät valitettavasti mahdollistaneet parempaa sijoitusta kuin jaettu 48.

Jätän LET:in Australian kilpailut välistä, NSW Women’s Open ja Australian Women’s Open, joten nyt on kuukauden kisatauko, josta kaksi viikkoa vietän Espanjassa treenileirillä.

Jättämällä Aussit välistä mahdollistan itselleni nyt hyvän treenijakson, päästen lyömään nurmelta lämpimässä. Tämä myös auttaa siinä etten ole aivan puhki ennen kesän tiivistä kilpailujaksoa.

Eli neljän viikon päästä kisailen seuraavaksi Etelä-Afrikassa, Joburg Ladies Openissa 18.-21.4.24 ja sen jälkeen Investec South African Women’s Openissa 25.-28.4.24!


​​​​​​​Golfterveisin, Tiia


Jos haluat tukea Tiiaa ja Tiian matkaa golfammattilaisena, ota yhteyttä:

Mirka Markkula, mirka@corkhillmanagement.com


Tiian matkaa pääset tukemaan myös Tiian tukikisassa, joka pelataan Hirvihaarassa pe 16.8.