Uudistettu WiseGolf-sovellus - Hirvihaaralaiset pääsevät nyt kirjautumaan sovellukseen

WiseGolf-sovellus on uudistunut ja uusi versio on nyt ladattavissa sovelluskaupoista!


​​​​​​​Tälle kaudelle Hirvihaaran Golfissa siirryttiin WiseGolf-hallintajärjestelmään, joka korvaa aikaisemman Nexgolf-järjestelmän esimerkiksi pelaajien ajanvarauksissa. Ajanvaraus ja WiseGolf-sovelluksen uusin versio tulee ladattavaksi sovelluskauppoihin tiistaina 26.3. aamupäivällä.

Hirvihaaran kotisivut ja verkkokauppa ovat jo siirtyneet WiseGolfiin vuodenvaihteessa, ja samalla etusivun ylälaitaan ilmestyi kaksi uutta linkkiä, "rekisteröidy" ja "kirjaudu sisään". Näiden linkkien kautta pääset kirjautumaan sisään "omille sivuille" tai rekisteröitymään Hirvihaaran Golfin käyttäjäksi.

Samat tunnukset käyvät molempiin, sekä "omille sivuille" kotisivujen kautta että WiseGolf-sovellukseen, kun varataan aikoja tms.


Näin pääset kirjautumaan uuteen WiseGolfiin:

Hirvihaaran Golfin jäsenet (ennen kautta 2024 liittyneet) ovat jo rekisteröity käyttäjiksi ja he voivat kirjautua sisään "omille sivuille" Hirvihaaran Golfin kotisivuilta "kirjaudu sisään"-linkistä ja WiseGolf-sovellukseen ilman rekisteröitymistä, seuraavasti:

  • HiGM:in jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero (esim. 3180). Oman jäsennumeron voi tarkistaa omasta eBirdiestä, etusivulla oman nimen alla (fi-118-XXXX). Jäsennumero on tuo viimeinen numero ilman fi-118-alkuliitettä.
  • Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.
  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15​​​​​​​
  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana
  • Tarkistakaa samalla, että myös muut tiedot ovat oikein


Tänä vuonna jäseneksi liittyneiden oletus-käyttäjätunnus on sähköposti-osoite, joka on liittymisen aikana rekisteröity.

Muiden kuin jäsenten (esim. osakas, joka ei ole HiGM-jäsen, pelioikeudenhaltija, joka ei ole HiGM-jäsen, vieraspelaajat yms.) pitää ensin rekisteröityä Hirvihaaran WiseGolfin käyttäjäksi "rekisteröidy"-linkin kautta. Käyttäjätunnus on tällöin rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite (Huom! Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin eBirdiessa, jolloin tasoitus yms. data kohdistuu automaattisesti)

Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia, ota yhteyttä toimisto@hirvihaarangolf.fi niin selvitetään ongelma yhdessä.Lataa tai päivitä WiseGolf-sovellus sovelluskaupassasi

Uudistetun WiseGolf-sovelluksen saat helposti käyttöösi päivittämällä laitteestasi löytyvän sovelluksen omassa sovelluskaupassasi uusimpaan versioon. Mikäli laitteeseesi on asetettu päälle automaattiset sovelluspäivitykset, uudistettu sovellus on päivittynyt laitteellesi automaattisesti.

Suosittelemme kaikkia pelaajia päivittämään oman sovelluksensa WiseGolfin uudistettuun versioon, sillä esimerkiksi myöhemmin kauden aikana sovellukseen lisättävät uudet ominaisuudet eivät päivity vanhaan versioon.

WiseGolf-sovellus on päivitettävissä Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play -kaupasta.