Kylmenevät kelit ja pakkasaamut - Kentän syystyöt ja aikataulut

Syksy tekee tuloaan ja sääennuste lupaa enenevissä määrin kylmenevää keliä ja koleita aamuja. Mikäli kenttä on aamulla jäässä/kuurassa, varatut lähtöajat peruuntuvat siihen asti kunnes kenttä avataan (otathan tämän huomioon aamuaikoja varatessa, uuden lähtöajan saaminen voi olla haastavaa)

Syksy tekee tuloaan ja sääennuste lupaa enenevissä määrin kylmenevää keliä ja koleita aamuja. Ensimmäiset maistiaiset kylmistä aamuista olemmekin jo saaneet muutaman kerran, kun kentän alueella lämpötila painui miinukselle ja kenttä oli kuurassa. Sopivissa olosuhteissa kenttä saattaa mennä kuuraan vaikka lämpömittari pysyttelisi plussan puolella.

Mikäli kenttä on aamulla jäässä/kuurassa, varatut lähtöajat peruuntuvat siihen asti kunnes kenttä avataan (otathan tämän huomioon aamuaikoja varatessa, uuden lähtöajan saaminen voi olla haastavaa). Kenttähenkilökunta antaa luvan pelaamisen aloittamiseen pakkasaamuina.

Kuuraisella ruohopinnalla liikkuminen on ehdottomasti kielletty!

Kentän mahdollinen kiinniolo (ja avaaminen) ilmoitetaan aina kotisivujen etusivulla ja WiseGolf-sovelluksen ajanvarausnäytöllä.

Kylmät ja pimeä yöt aiheuttavat myös sen, että kentänhoitajat pääsevät lähtemään liikkeelle syksyn mittaan koko ajan myöhemmin. Varsinkin aamupäivänryhmät tulevat kohtaamaan kentänhoitajia ja kentänhoitokoneita, sillä emme millään ehdi viimeistelemään töitä pelaajien edessä.

Kentän syystyöt:

  • 30.9. alkavalla viikolla tehtiin lyöntipaikkojen holkitus ja hiekoitus
  • 14.10. alkaen tehtiin sadetusjärjestelmän tyhjennys
    • su 13.10. alkaen käytöstä ovat pois wc:t väylillä 3/16 ja 13.
  • viheriöiden tappi-ilmastus tehdään sääennusteiden mukaan aikaisintaan 21.10. alkavalla viikolla