Paikallissäännöt

1. Kiinteiksi haitoiksi on määritelty:
– kulkua ohjaavat ketjut, narut, tolpat ja opastetaulut;
oranssit par3-kentän tiimerkit sekä soittokellotelineet.
-istutettujen puiden tuet
– maakaasulinjan merkkitolpat
– kaikki mittamerkit kentällä
Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta: Yleinen rangaistus.

2. Kunnostettavat alueet on merkitty sinisin tai sinivalkoisin tolpin taikka valkoisella maalilla. Sinivalkoisin tolpin merkitty alue on kiellettyä pelialuetta.
Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta: Yleinen rangaistus.

3. Kentällä olevat muurahaiskeot ovat kiellettyä pelialuetta, joita käsitellään epänormaaleina kenttäolosuhteina. Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta: Yleinen rangaistus.

4. Pelatessa väylää 1, väylän oikealla puolella oleva alue, joka on merkitty valkoisin, on ulkona. Tolpat ovat ulkorajan merkkejä pelattaessa väylää 1. Muita väyliä pelattaessa ne ovat kiinteitä haittoja. Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta: Yleinen rangaistus.

5. Jos tiedetään tai on käytännössä varmaa, että pelaajan pallo on osunut ilmassa olevaan sähköjohtoon pelatessa väylää 12, lyöntiä ei lasketa. Pelaajan tulee uusia lyönti ilman rangaistusta siitä paikasta mistä edellinen lyönti suoritettiin. Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta: Yleinen rangaistus.

6. Pelattaessa väylää 18, väylän vasemmalla puolella oleva alue, joka on merkitty valkoisin tolpin, on ulkona. Tolpat ovat ulkorajan merkkejä pelattaessa väylää 18. Muita väyliä pelattaessa ne ovat kiinteitä haittoja. Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta: Yleinen rangaistus.